Maatwerk

Unieke oplossingen voor unieke bedrijven: Maatwerk software, jouw sleutel tot succes!

Bij Lutrasoft zijn we gespecialiseerd in het creëren van maatwerk software-oplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Vanaf het allereerste idee tot de volledige implementatie staan wij voor u klaar, met expertise op alle vlakken. Bij Lutrasoft vindt u de juiste partner die uw zorgen wegneemt en uw visie werkelijkheid maakt.

Dankzij onze jarenlange expertise in maatwerk softwareontwikkeling, begrijpen we dat het creëren van digitale producten veel meer omvat dan alleen de ontwikkelingsfase. Vanaf het begin besteden we zorgvuldig aandacht aan de opzet en structuur van de oplossing, waarbij we nauwkeurig afstemmen welke functionaliteiten essentieel zijn voor zowel u als uw klanten. Hierop volgt een op maat gemaakt ontwerp dat naadloos aansluit bij uw huisstijl en identiteit.

Pas wanneer alles tot in de puntjes doordacht is, gaan we over tot daadwerkelijke ontwikkeling. Tijdens dit proces houden we continu rekening met uw wensen en feedback, en voeren we uitgebreide tests uit om een foutloze ervaring te garanderen. Zodra alles akkoord is, staan we klaar om uw maatwerk software (online) te lanceren en te zorgen voor een onvergetelijke gebruikerservaring voor uw klanten. Bij elke stap van het traject staat uw tevredenheid en het succes van uw project centraal, omdat wij geloven dat uw groei ook onze groei betekent.

Voorbeelden

Bij ons bedrijf leveren we een breed scala aan gevarieerde maatwerk software-oplossingen die perfect aansluiten op uw unieke behoeften. Onze expertise strekt zich uit tot het ontwikkelen van software die naadloos hardware aanstuurt, waardoor uw bedrijf efficiënter en effectiever kan opereren. Stelt u zich voor dat uw bedrijf een slimme en geautomatiseerde kassasysteem heeft, waarbij onze maatwerk software uw verkooppunt (POS) aanstuurt en de voorraad realtime bijhoudt. Dit stelt u in staat om inzicht te krijgen in uw verkopen en voorraadniveaus, en vlot bestellingen te plaatsen wanneer dat nodig is.

Een ander tastbaar voorbeeld is onze oplossing voor het beheer van slimme huizen. Met behulp van onze maatwerk software kunt u eenvoudig uw verlichting, verwarming, en beveiligingssystemen op afstand bedienen via een intuïtieve mobiele app. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook energiebesparing en een verbeterde veiligheid voor uw huis.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Slim energiebeheer: Auto laden bij zonneschijn, bespaar op het net.
 • Geautomatiseerde irrigatie: Optimaliseer watergebruik voor hogere opbrengsten.
 • Personalisatie in e-commerce: Boost verkoop met aangepaste aanbevelingen.
 • Gezondheidszorg op afstand: Virtuele consulten, betere toegankelijkheid zorg.
 • Predictive maintenance: Voorkom storingen, minimaliseer stilstandtijden.
 • Slimme afvalbeheer: Efficiënt vuilnisinzameling, kostenbesparing voor bedrijven.
 • Trainen van AI voor diverse behoeften, grenzeloze mogelijkheden ontgrendelen.

Of u nu op zoek bent naar software voor geautomatiseerde fabrieksprocessen, een maatwerk boekingssysteem voor uw reisbureau, of een oplossing om logistieke operaties te optimaliseren, onze gevarieerde maatwerk software oplossingen kunnen worden aangepast aan elke situatie. We luisteren naar uw wensen en werken nauw met u samen om een oplossing te creëren die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt, met een gebruiksvriendelijke interface die begrijpelijk is voor iedereen. Bij ons staat uw succes voorop, en daarom leveren we altijd betrouwbare en innovatieve software die uw bedrijf een concurrentievoordeel geeft.

Waarom kiezen voor Lutrasoft?

Voor ons is het belangrijk goede en duidelijke communiciatie te hebben met onze klant. We duiken graag in een project en dan dienen de afspraken duidelijk en transparant te zijn.

 • Oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen
 • Tech support op het moment dat het nodig is
 • Advies en begeleiding bij het uitstippelen van uw online strategie
 • Persoonlijke service en opbouwen van een zakelijke vertrouwensrelatie
 • Toegang tot een team van vakspecialisten
 • Korte communicatielijnen
 • Besparing in de vorm van tijd om in de primaire aspecten van uw onderneming te steken

Lees meer over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Onze oplossingen