Applicaties

Moderne applicaties in de webbrowser.

Vroeger hadden we allemaal applicaties die we op onze computer moesten installeren. Wij denken dat deze applicaties allemaal zullen verdwijnen en applicaties binnen de webbrowser zullen worden, of een Windows applicatie die gebruik maakt van een web applicatie.

Overal op internet zijn applicaties te vinden die u zelf moet koppelen en bijna doen wat u wilt bereiken, maar niet helemaal of er ontbreekt functionaliteit. U wilt efficiënter werken en sneller service verlenen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen een applicatie die 100% aansluit aan uw wensen en bedrijfsproces.

Wij hebben onder andere ervaring met het ontwikkelen van POS (Point Of Sale) systemen, CAD software voor het digitaal intekenen van steunzolen, leesten en supplementen, administratieve software en meer. Alles wat u kunt bedenken kunnen wij maken, wij laten ons niet leiden door beperkingen maar denken in oplossingen.

Tijdens de ontwikkeling van deze applicaties hebben wij vaak koppelingen moeten maken tussen verschillende systemen zoals een boekhoudpakket, betaalproviders, SMS diensten, etc. Mocht u een koppeling nodig hebben dan staan wij voor u klaar.

Voordelen van onze applicaties

  • Schaalbare software
  • Makkelijk en snel bereikbaar
  • Intelligente software
  • Ook te gebruiken zonder internettoegang (in overleg)
  • Sluit 100% aan bij uw bedrijfsvoering

Lees meer over wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.