Configurator

Producten samenstellen en personaliseren.

U levert een product waarvoor mensen bij u in de winkel komen. Online kunnen klanten op dit moment het product wel bestellen maar geen persoonlijk tintje geven. Met een configurator krijgt uw klant de opties om een product samen te stellen naar eigen wens zoals kleuren aanpassen, onderdelen verwisselen en meer.

We willen allemaal steeds meer zekerheid over het product dat we bestellen, of het nu gaat over een bank, een deur of kast. Wij creëren een 2D of 3D omgeving voor u zodat uw klant beter inzicht heeft in het product dat hij besteld.

Voor uw klant gaat de ervaring van de winkel over naar een online systeem. Daarom is het belangrijk uw klant de juiste ervaring aan te bieden en te overtuigen door de ervaring met uw product persoonlijk te maken. Met een 2D configurator krijgt u wel inzicht van het product maar staat het beeld stil, bij een 3D configurator kunt u het beeld om het product heen draaien. Zo heeft u een 360 graden ervaring, het is zelfs mogelijk om met een Virtual Reality bril rond te kijken.

Waarom een configurator?

  • Maakt het persoonlijk
  • Verhoogt de verkoop
  • Snellere doorlooptijd in verkoop
  • Geeft potentiële klanten beter inzicht over uw product
  • Verhoogt de klantenbinding